Tamsta muzika 2010

Savaitgalį Varėnos apylinkėse praūžė antrasis “Tamsta muzika” festivalis. Gavęs pakvietimą (dėkui Martynui:) penktadienį po sunkios darbo dienos nubildėjom traukiniu į vietą. Nė viename iš dviejų kempingų vietos palapinei nerasta, tiesa pasakius ir neieškojom, o tiesiog pasistatėm palapinę šalia draugų, įsikūrusių ant kalvelės tiesiai prie tiltelio į salą, kurioje ir vyko festivalis.

Taigi, dėl gan vėlaus pribuvimo nepamačiau pirmų trijų grupių, tačiau praktiškai visas kitas, koncertavusias penktadienio vakarą, pamačiau ir išgirdau: Antis,  Saulės kliošas, InCulto, Brassbastartz bei G&G Sindikatas. Didžiausią euforiją klausytojai apturėjo per G&G Sindikatas, pirmą kartą mačiau juos gyvai pasirodant, buvo malonu žiūrėt kaip publika pildo kiekvieną G&G “užsakymą”.. Šeštadienį vakarop, netikėtai prapliupus smarkiam lietui su ledukais, kelias grupes praleidau. Tuo pasinaudojęs ramiai sau pailsėjau palapinėj:) Dar iki lietaus buvo labai smagu išvysti grupę “Liūdni Slibinai”, labai patinka jų, gal kažkiek vaikiška, kūryba. Vakarėjant žmonių prie scenos vis daugėjo ir daugėjo, o užgrojus grupei “Empti” atrodė, kad čia sugužėjo absoliučiai visi festivalio lankytojai. Po puikaus “Empti” pasirodymo į sceną išėjo sveteliai iš Švedijos “Little Dragon” su žaisminga smulkute vokaliste priešaky, kuri labai smagiai trypčiojo po sceną pasičiupus kažkokį barškutį:)

Trumpai tiek, ganėtinai patiko šis festivalis, tik įtariu, kad organizatoriai mažiau žmonių tikėjosi sulaukti:)

← Previous post

Next post →

6 Comments

  1. tamsta

    Siaip sestadieni vakarop, per bites, empti, bent prie mano palapines vire gyvenimas ir tikrai neatrode, kad visi butu iseje kazkur :DD buvo daug zmoniu ir buvo balius pas mus :DD

  2. Ačiū už puikias nuotraukas!

  3. Morandis

    Kadu bus drop ded foto, m?

  4. admin

    taigi nebuvau ten 😛

  5. Morandis

    :S

    Nu ka teks tenkintis tada puikiomis Sieloj Ramiakas foto. O tai kur buvai? Reikejo varyt su chebra i Kauna i INSAIT atidaryma. Nesuzavejo, bet vis tiek interesna kelione gavos (Nu, Audrius vare su drauge, jo brytas ir tt… O vietoj dar daug pazystamu sutikom)

  6. admin

    aik dirbt tik nepliurpęs:D

Leave a Reply

%d bloggers like this: